Wix


 
Wix е една от най-популярните платформи за създаване на сайтове. Отличителното за Wix, че предлага изключително красиви уеб дизайни, изработени на Флаш и HTML5. Wix е точното решение за тези, които смятат изработката на уебсайтове за изкуство – художници, фотографи, музиканти, дизайнери, стилисти. Ако и вие държите на красивото преди всичко останало, това е правилната формула.

Как да си направя сайт с Wix?

Регистрацията е съвсем лесна – нужно е само да въведеш е-мейл и парола. Преди да създадеш сайта си, можеш да избереш един от готовите модели, или пък – ако решиш да подходиш креативно към уеб идеята си – да започнеш „от нулата“ и да изградиш сайта си върху празна основа без предварително зададени цветове или форми. И в двата случая резултатът ще е зашеметяващ.

Как може да изглежда сайтът ми?

wix templates

Виж всички дизайни на Wix

С какво Wix е различен от останалите?

Вероятно вече се досещате, че онлайн редакторът на Wix разполага с всички необходими инструменти, които ще направят сайта ви стилен, модерен и функционален. Цветовите схеми на всички готови модели могат да бъдат променяни по всяко време, а всяка цветова комбинация съдържа 5 основни цвята – ето защо не бива да се притеснявате дали те си подхождат.

Освен това, можете да добавите безплатно в сайта си най-различни приложения и „джаджи“: фотогалерии, слайдшоу с различни опции за визуализация и времетраене, видео и дори личен блог.

Оцени Wix
[Общо: 22    Средна оценка: 3.9/5]

Успешни сайтове с Wix


Направи си сайт безплатно с Wix!

Wix written by admin average rating 3.9/5 - 22 user ratings