Weebly


 

Неслучайно избрахме Weebly за номер 1 уебсайт конструктор в нашата класация. След като опитахме и изпробвахме всички платформи, които представяме тук, открихме, че Weebly печели като най-качествен продукт по най-голям брой показатели. С негова помощ създаването на новия ти уебсайт ще ти се стори песен – само дай свобода на идеите и въображението си – Weebly ще ти помогне да им придадеш форма.

Как да си направя сайт с Weebly?

Можеш да се регистрираш чрез онлайн форма или директно през Фейсбук акаунта си. Още преди да избереш дизайн за сайта, ще имаш възможност да зададеш определен цвят, който да е преобладаващ и основен за менютата в сайта. Ето например как би изглеждал един и същ дизайн в две различни цветови комбинации:

 

Weebly - розов дизайн

розово

 

 

Weebly - зелен дизайн

зелено

 

 

Въпреки че няма българска администрация, в Weebly ще откриеш много видео уроци и помощни материали. Освен това, работата с уеб редактора е изключително интуитивна. Можеш да разпознаеш повечето функции по иконките им – това ти спестява усилието в случай, че не си уверен в английския си.

Как може да изглежда сайтът ми?

Weebly designs

Огромно предимство на Weebly е, че в административната област можеш да избереш какъв редактор да ползваш – десктоп или мобилен, и в реално време да следиш как ще се отразят промените на двете версии на уебсайта ти. А ако си от типа хора, които верни на новите технологии, не се разделят с мобилните си телефони по никакъв повод, имаме добри новини за теб. С Weebly ще можеш да редактираш сайта си директно от любимия си смартфон. През март 2015 от компанията обявиха, че уеб редакторът вече е напълно съвместим с всички устройства, работещи под Android.

С какво Weebly е различен от останалите?

Лесен за боравене уеб редактор, красиви и интересни дизайни, подходящи за различни бизнес цели или пък за бъдещия ти личен блог, голямо разнообразие от безплатни „джажди“. Ето някои от тях:

  • Възможност за добавяне на онлайн магазин
  • Слайдшоу
  • Форма за контакт
  • Анкети и формуляри
  • Интеграция на флаш презентации
  • Коментари и социални бутони.
Оцени Weebly
[Общо: 22    Средна оценка: 4.2/5]

Успешни сайтове с Weebly


Направи си сайт безплатно с Weebly!

Weebly written by admin average rating 4.2/5 - 22 user ratings