Website.bgКакто името му подсказва, това е роден уебсайт конструктор. Концепцията на Website.bg е изцяло с бизнес насоченост. Системата не е подходяща за личен блог или онлайн магазин, но предлага много функционалности, адекватни на потребностите на малкия и средния бизнес, като например каталози, е-мейл маркетинг, различни езикови версии.

Как се случват нещата?

В Website.bg няма вариант за „безплатен завинаги“ сайт. За сметка на това, в първите 30 дни от създаването на сайта можеш да пробваш всички предимства, които тази платформа предлага. За да се регистрираш, трябва да избереш с какъв пакет би продължил, ако евентуално решиш да станеш Премиум клиент.

Какви дизайни предлага Website.bg

 WebsiteBG themes

 

Уеб редакторът на Website.bg не е от типа wsiwyg (от английски What you see is what you get), което означава, че въвеждането на текст и различни елементи може да бъде направено от администрацията на сайта, но промените няма да виждате в реално време. Предимство са видео уроците, достъпни като помощни материали за регистрираните потребители. Благодарение на тях всеки може да усвои управлението и редакцията на сайта.

Оцени Website.bg
[Общо: 7    Средна оценка: 3/5]

Успешни сайтове с Website.bg

Примерен сайт за дизайнерска къща

Примерен сайт – Премиум дизайн

Примерен сайт за кафене

Примерен сайт – Премиум дизайн


Направи си сайт с Website.bg!

Website.bg written by StartWebsiting average rating 3/5 - 7 user ratings