Url.bg


 

Ако класацията ни включваше само български уебсайт конструктори, то Url.bg непременно щеше да е на първо място. За разлика от други родни платформи, с Url.bg можеш да създадеш неограничен брой страници в рамките на един и същ сайт. Можеш да избереш професионален дизайн за сайта си. И можеш да разчиташ на поддръжка на български език.

Как се случват нещата?

Трябва да се регистрираш или да влезеш черз Фейсбук. След като избереш тема и име за новосъздадения сайт, ще бъдеш пренасочен към административната област, където можеш да редактираш уебсайта си, да добавяш нови страници, снимки или текстове. Редакционното меню е разположено върху хоризонтална лента с инструменти, откъдето можеш да извикаш желания елемент.

Какви дизайни предлага Url.bg

Url.bg модели

 Url.bg теми

С какво Url.bg е различен от останалите?

Един от сериозните недостатъци на повечето платформи за изработка на уебсайтове е, че готовите модели трудно подлежат на сериозни промени. Така например, фонът на голяма част от дизайните обикновено няма как да бъде променен. В Url.bg обаче можеш да избереш нов фонов цвят и да го добавиш в сайта за секунди. Url.bg разполага с множество приложения, които ще подобрят сайта ти и ще му придадат професионален завършек.

За съжаление, повечето приложения и „джажди“ на Url.bg са достъпни само в платената версия. Платени функции са добавянето на код за Google Analytics или на лого за сайта – което прави безплатната версия на сайта доста ограничена.

Оцени Url.bg
[Общо: 13    Средна оценка: 2.8/5]

Успешни сайтове с Url.bg


Направи си сайт безплатно с Url.bg!

Url.bg written by StartWebsiting average rating 2.8/5 - 13 user ratings