Jimdo


 
Немският уебсайт конструктор Jimdo се нарежда сред 10-те най-добри решения за създаване на безплантни сайтове в целия свят. С негова помощ можете да си направите хубав уебсайт бързо и лесно. Jimdo не ви ограничава – ще откриете, че безплатната му версия всъщност разполага с всички необходими функции за успешната работа на сайта ви.

Как да си направя сайт с Jimdo?

След като зададете име за сайта си, системата автоматично ще го създаде с готов дизайн. Jimdo предлагат различни теми и дизайни, но разчитат най-вече на базов модел, който обаче можете да промените до неузнаваемост според личната си визия за сайта. Jimdo предлага готови шаблони за разпределение на менютата и съдържанието в сайта и всеки елемент може да бъде персонализиран с различен цвят, форма и шрифт.

С какво Jimdo е различен от останалите?

Основно предимство е, че с Jimdo получавате свободата да изработите сайта си точно по ваш вкус. Няма почти никакви ограничения, а шансът да объркате нещо е минимален, тъй като редакторът на Jimdo ще ви „предпази“ от грешки – ще ви предложи готова цветова схема, съобразена с основните цветове, използвани в сайта.

Jimdo editor
В редактора на Jimdo

А ето и няколко интересни функции на Jimdo

  • За фон на сайта можете да изберете снимка или картинка по ваш избор
  • Можете безплатно да защитите с парола една или повече страници в сайта
  • Възможност за добавяне на блог – дори и в безплатната версия
  • Мобилен редактор
Оцени Jimdo
[Общо: 4    Средна оценка: 3.5/5]

Успешни сайтове с Jimdo


Направи си сайт безплатно с Jimdo!

Jimdo written by admin average rating 3.5/5 - 4 user ratings