Summer Cart


 

Summer Cart е единствената платформа, разработена специално за българския пазар и предлагаща цялостно решение за онлайн магазина ви. Разбира се, това не е единственият роден продукт, но за разлика от други разработки, със Summer Cart не се нуждаете от дизайнери и уеб програмисти , които да изготвят сайта ви без ваше участие. Summer Cart разполага с готови модели и функционален дизайн редактор, така че се нуждаете от съвсем малко познания, за да отворите интернет магазина си.

Как се случват нещата?

Първите стъпки зависят от избора на пакет. Има три варианта за закупуване на онлайн магазина – всичко зависи от това, доколко е голям бизнесът ви и с каква първоначална инвестиция разполагате. Съществуват месечни и годишни планове, както и опция за безсрочно ползване, при която се заплаща еднократна такса. Разликата между двата варианта е, че при абонаментите планове всички ъпдейти и нововъведения са безплатни, докато ако закупите самия софтуер, обновленията се заплащат отделно. За сметка на това, предимство на безсрочния план е, че получавате достъп до кода на магазина и това ще ви позволи да го редактирате по ваше желание. Инсталацията е безплатна. А ако тепърва разработвате бизнеса си, препоръчваме ви да се възползвате от алтернативата за разсрочено изплащане на магазина.

Как може да изглежда магазинът ви?

Summer Cart съвсем нескромно сравняват магазините си по функционалност и визия с известни марки като Adidas, Victoria’s Secret или Technopolis. Ние не виждаме нищо нередно в това. Ето няколко готови дизайна, които можете да използвате за собствения си онлайн магазин.

SummerCart themes

С какво Summer Cart е различен от останалите?

Всичко в този софтуер е направено професионално. Чудесен дизайн, лесно управление на поръчките и продуктите, вградени модули за плащане и доставка, администрация на български език, детайлна статистика, маркетингови и SEO инструменти. С други думи:

  • Интеграция с Еконт, Спиди, ePay.bg, ПИБ, ДСК и много, много други
  • Безплатен Facebook магазин
  • Възможност за отличаване на промоционални продукти и отстъпки; промо кодове и ваучери
  • Модул за изпращане на бюлетини и нюзлетъри
  • Автоматична публикация на новите продукти в най-известните български сайтове за  сравняване на цени и търсене на продукти.
Оцени SummerCart
[Общо: 11    Средна оценка: 4.4/5]

Успешни сайтове със Summer Cart


Направи си онлайн магазин с SummerCart!

Summer Cart written by StartWebsiting average rating 4.4/5 - 11 user ratings