Miiduu


 

Функционалната и практична платформа, поддържана от Miiduu, се базира на технологията OpenCart и открива на обикновения потребител възможности, които иначе биха били достъпни само за професионални уеб разработчици.

Как се случват нещата?

Регистрацията е лесна, а първоначалното конфигуриране на магазина е въпрос на минути. Със заплащането на минималния годишен пакет автоматично получавате достъп до всички „Премиум“ дизайни, както и безплатна изработка на Фейсбук магазин. Ето част от готовите модели:

Miiduu themes

С какво Miiduu е различен от останалите?

Освен стандартните продуктови параметри като размер, количество, изображения и т.н., Miiduu предлага вариант за включване на „подобни продукти“. По този начин ще можете да акцентирате върху различни продукти едновременно и да предложите на клиентите си различни стоки от една и съща категория или допълващи се продукти с подобен характер.

Друго предимство е, че върху превода на сайта на български се работи активно и всеки потребител може да допринесе със свой превод както на административната, така и на клиентската част на магазина.

Добрата промоция на магазина е от голямо значение за всеки търговец. В Miiduu ще откриете много и разнообразни маркетингови инструменти, сред които – промо ваучери, карта за подаръци и възможност за изпращане на е-мейл бюлетини.

Оцени Miiduu
[Общо: 4    Средна оценка: 3.8/5]

Успешни сайтове с Miiduu


Направи си онлайн магазин с Miiduu!

Miiduu written by StartWebsiting average rating 3.8/5 - 4 user ratings