GombaShop


 

Носител на наградата Bulgarian Web Awards за иновационен проект на 2014 година, GombaShop заслужено се нарежда в класацията ни за най-добри платформи за електронна търговия. Според собствените им думи, в този сайт ще откриете „всичко, от което се нуждаете, за да стартирате успешен онлайн магазин”.

Как се случват нещата?

Регистрацията е само в две стъпки – нужно е единствено да посочите име за бъдещия си магазин и да въведете е-мейл и парола. Вашият нов онлайн магазин ще бъде създаден с готов дизайн, който след това можете да смените или да персонализирате.

GombaShop шаблони

GombaShop шаблони

С какво GombaShop е различен от останалите?

Платформата, предлагана от GombaShop, е от типа SааS (англ. “ssoftware as a service). Това означава, че всичко се случва онлайн – не е нужно да сваляте или инсталирате програми на компютъра си – цялата администрация на магазина се води в интернет, през браузър, и не е обвързана с конкретно устройство. Нужно е единствено да се абонирате за някой от предлаганите месечни планове.

Административният панел ще ви посрещне с кратък самоучител, с чиято помощ ще разберете как да се справите а основните функции на платформата, да смените дизайна на магазина, да добавите нови продукти или пък да активирате желаните начини на плащане и доставка.

За още по-бърз старт, GombaShop предлага и няколко интересни добавки, които можете да вградите в сайта си съвсем лесно. Така например можете да експортирате продуктите си към Pazaruvaj.com или да активирате виртуален офис на Еконт.

Оцени GombaShop
[Общо: 3    Средна оценка: 4.7/5]

Успешни сайтове с GombaShop


Направи си онлайн магазин с GombaShop!

GombaShop written by StartWebsiting average rating 4.7/5 - 3 user ratings